Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu
Pracownik pomocniczy gastronomii
Miejsce pracy: Wadowice Górne
Numer: StPr/23/0254
OBOWIĄZKI:

Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, przygotowywanie warzyw i owoców do dalszej obróbki cieplnej, obieranie, krojenie i rozdrabnianie ziemniaków, marchwi, pietruszki, itp., dokonywanie gastronomicznego rozbioru mięsa, drobiu i ryb, wykonywanie różnego rodzaju półproduktów i prostych potraw warzywnych, owocowych i mięsnych, rbnych, mącznych, ciast i deserów zgodnie z poleceniem kucharza, porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, przechowywanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, wykonywanie czynności pomocniczych związanych z ekspedycją potraw na salę, wspomaganie innych pracowników zakładu gastronomicznego w bieżących zadaniach, dbanie o porządek w kuchni, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętu kuchennego oraz układanie naczyń na półkach i w szafkach, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy oraz porządkowanie pomieszczeń gastronomicznych po zakończeniu pracy, rozwijanie własnych kompetencji zawodowych oraz aktualizacja wiedzy z zakresu nowych urządzeń i maszyn stosowanych w gastronomii, przestrzeganie zasad etyki zawodowej, ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy oraz stosowanie przepisów prawa dotyczących ochrony ppoż i ochrony środowiska.

WARUNKI PRACY:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe

Miejsce pracy:

Wadowice Górne


Rodzaj umowy:

Nie dotyczy


Wynagrodzenie brutto:

1 565 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu

Powiązane

Podobne ogłoszenia:

Pracownik restauracji - praca stała lub dorywcza

Pracownik restauracji - praca stała lub dorywcza Wymagania inne: Osoby pełnoletnie. Możliwość pracy dorywczej w elastycznym grafiku pracy lub pracy stałej na dłuższy okres...

Pracownik gastronomii

- obsługa kasy fiskalnej,- przyjmowanie i wydawanie zamówień,- przygotowywanie potraw i składników do dań typu fast-food, prostych dań i dodatków,- wydawanie ciast i dań...

Wydawca posiłków / bufetowy

Wydawca posiłków / bufetowy,obsługa bufetu, wydawanie posiłków,praca na dwie zmiany:07.00-15.0015.00-23.00 Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe